VRIJWILLIGERS

1. Word vrijwilliger in de organisatie

De organisatie is opgebouwd uit vijfendertig fanatieke dorpsbewoners uit zeven verschillende kernen die actief zijn binnen twaalf commissies. Ieder commissie heeft haar eigen taken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de commissie marketing, activiteiten, teams, financiën, vormgeving, logistiek, sponsoring en veiligheid.

De commissies komen regelmatig allemaal samen om alles te bespreken en door te nemen. Hiermee is de organisatie het hele jaar door druk bezig. De volgende bazen zijn er mede verantwoordelijk voor dat Baas van Horst aan de Maas ieder jaar weer een grandioos succes wordt!

2. Word spelbouwer met je vereniging

Verenigingen worden gevraagd of zij een spel willen bouwen voor tijdens het evenement. Hiervoor krijgen de verenigingen een budget van 400 euro. Hiermee maakt de vereniging ook gelijk een kans om het leukste spel te winnen waarmee ook een geld prijs te winnen is.

3. Word hulpbaas tijdens het event

Denk hierbij aan mensen die de horeca posten bedienen, bonnen verkoop, etc. deze vrijwilligers krijgen een shirt van de organisatie zo dat ze tijdens het evenement duidelijk herkenbaar zijn en natuurlijk een leuk aandenken.

Vaak zijn deze vrijwilligers mensen uit het betreffende dorp/dorpen.

Word jij dit jaar vrijwilliger?

Meld je aan voor een rol bij baas

Vrijwilliger worden?

Te gek dat je erover nadenkt om vrijwilliger te worden bij Baas van Horst aan de Maas. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

TOP