NXTGEN

Een nieuwe generatie BAZEN

Talking to a new generation

BAM!! Daar gaan we dan, de eerste editie van BAAS NXTGEN wordt een feit! Als organisatie nodigen we jullie dan ook van harte uit, deel te nemen aan dit unieke evenement. Met inmiddels de 8e editie van BAAS van Horst aan de Maas, is het tijd het meest ludieke, gezelligste en sportiefste evenement van Horst aan de Maas een tweede identiteit te geven,

namelijk BAAS NXTGEN! Juist, een nieuwe generatie BAZEN die de strijd om de felbegeerde titel aangaan.

INSCHRIJVEN NXT GEN

BAAS NXTGEN!

BAAS NXTGEN staat in het teken van een nieuwe generatie BAZEN! Daarmee is het een evenement voor en door de jeugd van Horst aan de Maas! Deelnemers aan NXTGEN gaan ‘BAAS’ daarom in een geheel eigen jasje beleven.

Voor wie is NXTGEN

De opzet blijft hetzelfde: je speelt in teamverband diverse spellen om de titel ‘BAAS NXTGEN 2024!’. Terwijl deelnemen aan BAAS vanaf 18+ is, wordt NXTGEN georganiseerd voor deelnemers vanaf 15 jaar. Daarnaast hoeft het team niet vanuit een kroeg of soos mee te doen en is het minimaal aantal deelnemers kleiner. Dit betekent dat je samen met je vrienden, klasgenoten, teamgenoten of zelfs je collega’s van je bijbaantje kunt deelnemen.

Waar speel je voor?

Baas van Horst aan de Maas is niet zomaar een vrijblijvend sportief evenement. Nee, het gaat om een brute strijd welk team het beste presteert op de meest spectaculaire activiteiten. Wie mag zich één jaar lang ‘BAAS NXTGEN’ noemen en kroont zich koning en NXTGEN BAAS in 2024? Wellicht wordt jouw team dit!

Dit is wat jij en je team winnen

  • Een jaar lang de titel BAAS NXTGEN
  • Vrijkaarten voor het MELDERSE EXAMENFUIF
  • Een BBQ voor het hele team

Daarnaast zal er ook een mooie prijs klaar liggen voor de teams die op een tweede of derde plek eindigen. 

NXTGEN welkom op Baaspop

Als kers op de taart zijn deelnemers van BAAS NXTGEN ook uitgenodigd voor BAASPOP! Je krijgt dus een toegangsticket om op zaterdagavond het evenement mee af te sluiten.

Wil je alles weten?

Lees het inschrijfboek voor alle voorwaarden

voel de sfeer

TOP